"Hayırlı olsun"

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EVVAB_İNSAN
    Uzman Üye
    • Sep 2008
    • 220

"Hayırlı olsun"

Selam…

Saygıdeğer bob kardeşimizin super moderator oluşunu tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim…

…ALLAH’A inanıp O’na sımsıkı sarılanları (ALLAH), kendisinden bir rahmete ve fadle (bol nimete) sokacak ve kendisine; dosdoğru yola kılavuzlayacaktır. Nisa Suresi/175

…SİZİ DOĞRU YOLA KULAVUZLADIĞI İÇİN ALLAH’I YÜCELTMENİZİ İSTER. VE SİZİN ŞÜKRETMENİZ UMULMAKTADIR. Bakara Suresi/185

Saygı ve selam ile kalın…
    Gerçekler Bizi Özgür Kılar...
  • dost1
    Site Yöneticisi
    • Sep 2008
    • 1905

Selamun Aleykum! Değerli EVVAB_İNSAN Kardeşim!
    EVVAB_İNSAN Nickli Üyeden Alıntı
    Selam…

Saygıdeğer bob kardeşimizin super moderator oluşunu tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim…

…ALLAH’A inanıp O’na sımsıkı sarılanları (ALLAH), kendisinden bir rahmete ve fadle (bol nimete) sokacak ve kendisine; dosdoğru yola kılavuzlayacaktır. Nisa Suresi/175

…SİZİ DOĞRU YOLA KULAVUZLADIĞI İÇİN ALLAH’I YÜCELTMENİZİ İSTER. VE SİZİN ŞÜKRETMENİZ UMULMAKTADIR. Bakara Suresi/185

Saygı ve selam ile kalın…
    Allah razı olsun.Ne kadar insancılsınız. ? Çok sağolun.

Değerli Kardeşim!
    Sitemiz kapanmadan önce yönetimde olan kardeşlerimiz yine yönetimdedir.Bob kardeşimiz de bunlardan biridir. Sadece ismini değiştirmiştir.

Sitemize gösterdiğiniz ilgi ve desteğe çok teşekkür ederim.

Kusursuzluk sadece Allah'a mahsusdur.
    Doğrusunu en iyi bilen Allah'tır.
    Sevgi,saygı ve muhabbetle.
    Allah'a emanet olunuz.
    Halil Ay

Comment

• bob
      Katılımcı Üye
      • Oct 2008
      • 52

Merhabalar.
      Bu iletiler karşısında biraz mahçup oldum. İnşallah bu dileklerinize yakışır işler yaparım.Sizleri mahçup etmem. İltifatlarınıza çok teşekkür ederim.

Comment

• sevginur
        Uzman Üye
        • Nov 2012
        • 300

Selamun aleykum Kardeşlerim

Allah yardımcımız olsun sizlerin ve bizlerin.
        içimizdeki dışımızdaki şerlerden ,sevmediği razı olmadığı şeylerden uzak Allah'a sıgınarak paylaşım yapmayı cümlemize nasip etsin
        De ki: “Ey kâfirler!
        Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam.
        Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız.
        Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz.
        Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.”
        Kâfirûn Sûresi

Comment

• aorskaya
          Uzman Üye
          • Aug 2009
          • 932

sevginur Nickli Üyeden Alıntı
          Allah yardımcımız olsun sizlerin ve bizlerin.
          içimizdeki dışımızdaki şerlerden ,sevmediği razı olmadığı şeylerden uzak Allah'a sıgınarak paylaşım yapmayı cümlemize nasip etsin
          Bu güzel duaya, tüm içtenlğimle katılıyor, aynı dileklerle ve rabbimizin izniyle hayırlı paylaşımlar bekliyorum.

selamlar,
          aorskaya

Comment

• sevginur
            Uzman Üye
            • Nov 2012
            • 300

inşallah kardeşim bil mukabil..
            Rabbim den islami kardeşlik içinde birliğimizi dirliğimizi güzelleştirecek paylaşımlar diliyorum..
            De ki: “Ey kâfirler!
            Ben sizin taptıklarınıza tapmam/ Ben sizin yaptığınız ibâdeti yapmam.
            Siz de benim taptığıma tapıcı değilsiniz/ Siz de benim yaptığım ibâdeti yapmazsınız.
            Ve ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim/ Ben asla sizin yapmış olduğunuz ibâdeti yapıcı değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz/ Siz de benim yapmakta olduğum ibâdeti yapıcı değilsiniz.
            Sizin dininiz sadece sizin için, benim dinim de sadece benim içindir.”
            Kâfirûn Sûresi

Comment

Working...