Muhammed a.s ın hayatıyla ilgili kitap

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Araştıran
    Uzman Üye
    • Mar 2013
    • 110

Muhammed a.s ın hayatıyla ilgili kitap

Sevgili kardeşlerim Muhammed a.s ın hayatını anlatan,piyasa kitaplarından olmayan şöyle sağlam bir kitap önerirmisiniz.Piyasada bolca böyle kitaplar mevcut dolayısıyla güvenemiyorum.Özellikle babam istedi.Ben internetten araştırabiliyorum ama babam için kitap şart.
    Karşılarında okunup duran Kitab'ı sana indirmemiz yetmedi mi onlara? Şüphesiz bunda iman edecek bir kavim için elbette bir rahmet ve ilahi bir ihtar vardır..ANKEBÛT - 51
  • dost1
    Site Yöneticisi
    • Sep 2008
    • 1905

Selamun aleyküm;
    Araştıran Nickli Üyeden Alıntı
    Sevgili kardeşlerim Muhammed a.s ın hayatını anlatan,piyasa kitaplarından olmayan şöyle sağlam bir kitap önerirmisiniz.Piyasada bolca böyle kitaplar mevcut dolayısıyla güvenemiyorum.Özellikle babam istedi.Ben internetten araştırabiliyorum ama babam için kitap şart.
    İzzet Derveze'nin, Kur'an'a Göre Hz Muhammed'in Hayatı ile
    Muhammed Hamidullah'ın Allah'ın Elçisi Muhammed kitaplarına bakabilirsiniz.
    Halil Ay

Comment

• Araştıran
      Uzman Üye
      • Mar 2013
      • 110

Abi teşekkürler ama kurana göre hz.muhammedin hayatı adlı kitabı bulamıyorum istanbulda nerde satılır bu?
      Karşılarında okunup duran Kitab'ı sana indirmemiz yetmedi mi onlara? Şüphesiz bunda iman edecek bir kavim için elbette bir rahmet ve ilahi bir ihtar vardır..ANKEBÛT - 51

Comment

• dost1
        Site Yöneticisi
        • Sep 2008
        • 1905

Selamun aleyküm,

Araştıran Nickli Üyeden Alıntı
        Abi teşekkürler ama kurana göre hz.muhammedin hayatı adlı kitabı bulamıyorum istanbulda nerde satılır bu?
        Sahaflarda ya da Süleymaniye vakfına bir bakın isterseniz. Sitemize e kitap olarak asmıştım. Oradanda yararlanabilirsiniz.
        Halil Ay

Comment

Working...